Laatste bericht vanuit Amerika
Door: De Witte
Blijf op de hoogte en volg Jacco
19 December 2005 | Verenigde Staten, Los Angeles
Op het moment van schrijven (typen) zit ik in een hotel in LA, vlakbij the airport. Vanmiddag is mijn terugreis al lichtjes begonnen. Om 13:00 uur vanuit Yuma vertrokken richting LA met het vliegtuig.
In mijn vorige bericht had ik al een aardige weekbeschrijving gegeven van wat ik allemaal nog wel niet zou doen deze week.
Vrijdagavond, zaterdag en zondag in San Diego geweest. Maandag langs de kust vanuit San Diego naar Salinas, hoofdkantoor bedrijf, gereden. Vandaar uit woensdagochtend vertrokken het Sequoia Park, waar de DIKSTE bomen ter wereld groeien. Dezelfde dag richting LA gereden, maar in Bakersfield gestopt voor een overnachting. Donderdag en vrijdag in LA geweest. Universal Studios en Walk of Fame/ Hollywood bekeken. Vrijdagmiddag vertrokken weer terug naar Yuma, Arizona. Aldaar eerst een pakketje vanuit Nederland opgehaald. De mensen die wat hebben gestuurd, nogmaals bedankt voor alle dingentjes! De drop, chocola, pepernoten en echte DOUWE EGBERTS koffie gaven me het gevoel dat ik al weer even thuis was! Daarna terug gereden naar Justin's huis en daar overnacht.
Zaterdagmiddag 'eindelijk' wezen jagen met Justin. Justin is namelijk een fanatieke jager in zn mogelijke vrije tijd. Er ging tijdens mijn stage geen dag voorbij of hij had het wel over jagen. Dus wij gingen jagen met zijn broer en neef, op kwartels, vogels. Na 10 km te hebben gelopen tijdens het jagen, zonder een goed conditie, kunnen jullie wel nagaan, dat ik er goed kapot van was. Heb als laastse maal nog even hutspot gemaakt voor de fam Brady. Justin heeft de kwartels klaargemaakt en die smaakte ook zeer goed.
Nouja ik zou zeggen, de foto's spreken wel voor zich. Er zijn nog eens 60 foto's bijgevoegd, dus veel kijkplezier. Die 10 fotoboeken komen volgens mij wel vol.
De foto's zijn weer te vinden op:
www.jaccoinusa.fotopic.net
Voor mij nog 2 overnachting in Amerika en de reis kan echt beginnen naar Nederland.
Voor diegene die het willen weten, woensdagochtend 10:55 uur, FLT6502, American Airlines.
Zoals jullie kunnen begrijpen dit is het echt het ALLERLAATSTE BERICHT wat ik zal versturen. Bedankt voor ALLE reacties! Zie jullie snel in NL!
Groeten De Witte/ Jacco
19 December 2005 - 08:07
Milou:
Jacco, ben aan het aftellen!!! zie je over een paar uur... 60 ofzo..
Dikke Kus Mi -
19 December 2005 - 09:19
Joep Van De Bool:
He Jacco, goeie reis, en ik zie je donderdag! drinken we d'r eentje! -
19 December 2005 - 09:38
Aliene:
Jacco,
Vraag me af of je dit berichtje nog leest voordat je thuis bent, maar ik wil je even een goeie reis wensen!
Liefs Aliene -
19 December 2005 - 09:44
Tjarda:
Goede reis, en ik ben blij
dat je terugkomt.
Liefs Tjardtje -
19 December 2005 - 12:19
Erik:
Hey wacco jacco!
Als je dit nog leest een hele goede reis toegewenst!!
Tot van de week!
Erik -
19 December 2005 - 15:42
Lia En Nico:
jacco een goede reis en bedankt voor alle leuke verhalen en foto's van je verblijf daar.
wij hebben er erg van genoten.
groetjes en tot ziens in nederland
je tante en oom en nichtjes -
19 December 2005 - 22:44
Pa En Ma:
Je prachtige plaatjes bekeken.
De appeltaart is gebakken en de peertjes staan te stoven.Een goede reis en we verwachten je woensdag met open armen. -
20 December 2005 - 01:21
Erik:
He buur,
je hebt je prima vermaakt de laatste dagen zien ik.
Mooi man. Ik kan je niet zelf komen verwelkomen in NL. Maar eind februari drinken we er eentje op!
Gr van Onderûûh... -
20 December 2005 - 12:38
Hoekske:
Ha bracco,
Goeie reis alvast en zie snel weer in het o zo mooie Den Bosch.
Oudoeweej en nun kuske vur ut vrouwvolk,
Hoekske -
21 December 2005 - 17:42
Jan:
Goede terug vlucht toegewenst! veel plezier in koud Nederland.
Groetjes uit nog kouder Finland