Het went al een beetje - Reisverslag uit Yuma, Verenigde Staten van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu Het went al een beetje - Reisverslag uit Yuma, Verenigde Staten van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu

Het went al een beetje

Door: De Witte

Blijf op de hoogte en volg Jacco

02 September 2005 | Verenigde Staten, Yuma

Hallo mensen in het lekkere frisse Nederland,

Hier alles nog steeds goed. Heb wat eerder vrij gekregen vandaag. Moest vanmorgen naar the Securty Office, voor een security number. Drie uurtjes wachten, maar het is gelukt. Daarna was het rustig. Morgen ga ik meer van het gebied wat ik straks moet rijden bezichtigen.
Maar zusje, het valt mee hoor. Ik moet niet mee, maar ik mag mee naar de kerk. Alle mensen hebben een beetje last van overgewicht. Maar dat kan ook niet anders met 15 fastfood winkels op 1 straat. Het is daar de normaalste zaak om om 10 uur smorgens al een hamburger naar binnen te werken. Smiddags wat chips en soda (fris dus). Zo komen ze hier de dag door. Verder werk ik dus met Karl, hij is de baas van het warenhuis in Yuma. Hij zit in het kerkkoor en is wel erg gelovig. Voor de rest valt het wel mee hoor. In amerika is de vlag, bush en god het belangrijkst.
Tevens denken ze allemaal dat ze het heel erg druk hebben. Karl bijvoorbeeld heeft het druk als hij 14 pallets uit een vrachtwagen moet rijden en deze moet sorteren op naam. Dat noemen zij druk??!!
Maarja daar valt mee te leven.
Ik geloof dat jullie nu wel genoeg gestalkt worden met informatie door mij, dus zal het proberen wat rustiger aan te doen met berichten te versturen.

Voor de geinteresseerden in het vorige bericht; 'De eerste dag' , staan nu ook foto's. Van appartement, auto etc.

Ik zou zeggen slaap nog lekker verder nederland spreek jullie snel!

Groeten Jacco

• 02 September 2005 - 06:52

Aliene:

Jacco! Wat leuk om die foto's te zien! Ben blij dat t allemaal goed gaat!
    Liefs Aliene

• 02 September 2005 - 09:31

Hoekske:

Ik moet wel zeggen dat je appartement er beter uit ziet dan je kamer in Den Bosch. Mooie wagen trouwens. Goed geregeld!!!

Oudoeweej en nun kuske vur de Amerikaanse vrouwkes,

Hoekske

• 02 September 2005 - 10:42

Annemarie:

Hej Jacco,

Goed geregeld daar in Amerika zo te zien. En je hebt ook een gave auto zeg. Nog heel veel plezier!!

Groetjes en xxxx
    Annemarie

• 02 September 2005 - 10:50

Annet En Ma:

Ja we zitten nu alweer te kijken of er een ractie van je was en ja hoor. Ma was hier toevallig en samen hebben we je foto's bekeken. Toffe bak hoor en een leuk appartement. Is alles laagbouw in Arizona, Yuma? I.v.m. met de hitte of kennen ze daar geen flats etc.?Ik hoorde dat de boodschappen daar duur waren... Zijn andere goedkoper dan? Kleding, cd's ofzo. Nou we horen het wel weer. Groetjes Annet en je moeder

• 02 September 2005 - 15:48

Eva:

Hey Jacco!
    Ziet er mooi uit allemaal! leuk dat je het naar je zin hebt. Maak er een goede tijd van!

Groetjes eva

Trouwens het is NIET fris in nederland! lekker warm (maar geen 40 graden ofzo):P

• 02 September 2005 - 18:48

Milou:

Hey Jacco,

Je hebt het goed voor elkaar dat zie ik wel! Gave auto hoor, lijkt wel nieuw!(je gaat me niet vertellen dat ie ook nieuw is hé) Deuken rijden lijkt me moeilijk op de mega straten en 'zandduinen'. Maar zo druk als je baas heb jij het zeker niet of wel?
    igv heel veeeel plezier nog en blijf vooral stalken, leuk om te lezen!

p.s. Is je tas al uitgepakt????

Kusje Mi

• 02 September 2005 - 19:31

Olga:

Hé Jacco, blitse car zeg! Zit er ook een nummerbord op?
    Fijn dat je reis goed is verlopen.
    Hier is het nu ook eindelijk weer een beetje zomer. Zo'n 28 graden. Niets vergeleken met de hitte bij jou, maar toch wel lekker! Alleen jammer dat we nu weer allemaal aan het werk zijn.
    Hoe gaat het met je engels? Kauw je al een beetje met "the Americans" mee? Met een hele dikke kauwgom in je mond leer je dat vanzelf.
    Viv loopt te hoesten en te proesten want ze is flink verkouden maar verder maakt ze het prima. Ze was maar wat blij toen je haar vannacht uit haar slaap belde!
    Ze ratelt ons de oren van het hoofd met verhalen over de KC en haar stageplek. Het is heel gezellig dat ze weer eens een tijd hier thuis is. We zullen goed op haar letten hoor!
    Groetjes en tot schrijfs, Olga.

• 03 September 2005 - 10:54

Chris Van Der Putten:

Hej Jacco, erg leuk om te mogen meegenieten van je leuke verhalen en foto's van Amerika. We hebben elkaar al lang niet gezien, maar vind het erg leuk om deze berichten te ontvangen. Veel succes en plezier daar! Groetjes, Chris van der Putten

• 03 September 2005 - 19:00

Jan:

He Jacco,

Mooi om te horen dat je het naar je zin hebt. Bevalt zo te lezen wel goed. Leuk je verhalen te lezen.

Groetjes uit het iets minder warme(34°)Italie

groetjes

• 03 September 2005 - 20:30

Je Meisje:

Hey liefie,

nou mijn moeder let echt super goed op me hoor en troost me op alle mogelijke manier... lief hé...die foto's zijn echt gaaf. je moet er nog veel meer op zetten. we willen hier alles zien: bedrijf, 't land, de mensen (en ik natuurlijk jou..:p)
    nou hou je taai. Ik wacht in spanning af tot je volgende berichtje.

Bye bye Dikke Kus en Knuffel

Vivke

• 04 September 2005 - 13:21

Laura:

He Jac,

Als ik jou was ging ik er snel vandoor met die auto... beetje jammer dat ie niet over het water kan, dus je zal nooit in Nederland aankomen met die auto. Echt een mega vette bak!!
    Laat maar snel eens wat foto's zien van waar je nu daadwerkelijk mee bezig bent, want er wordt vast ook nog gewerkt (af en toe dan...).

Geniet ervan en blijf ons maar mooi stalken hoor!!

XX Laura

• 04 September 2005 - 17:48

Wendy En Nico:

hey broeder je hebt het al aardig voor mekaar leuk appartement met alles erop en eraan leuk karretje met automaat waarschijnelijk dat zal wel even wennen zijn nou veel plezier in de woestijn en in de hitte groetjes wennico