Dagje San Diego - Reisverslag uit Yuma, Verenigde Staten van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu Dagje San Diego - Reisverslag uit Yuma, Verenigde Staten van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu

Dagje San Diego

Door: De Witte

Blijf op de hoogte en volg Jacco

05 September 2005 | Verenigde Staten, Yuma

Heyyyyy,

Zo het was ff rustig, maar hier ben ik dan weer! Even bijkletsen. Gister naar San Diego geweest. Grote stad, voor een kleine nederlander. Vertrokken om 8 uur smorgens, aangekomen om 11 uur. Drie uur rijden, kun je nagaan, dat is dus een ritje van noord-holland tot maastricht! Maar dit was dus nog dichtbij. Onderweg veel mooie (vond ik) landschappen gezien. Gelukkig is de daar de temperatuur erg aangenaam. Het was daar ongeveer 30 graden, dus heerlijk strandweer. Gezwommen in de Pacific ocean, heerlijk zout. Nog niet gesurfd, maar dat ga ik misschien nog doen. Daarna naar Seaworld geweest (een soort van dolfinarium, alleen dat GROTER). Daarna eten en geprobeerd een goedkope kamer te vinden voor 1 nacht. Helaas niet gelukt. Een kamer voor 1 nacht koste al gauw 120 dollar. Vond ik het niet echt waard, dus ben ik terug gereden naar Yuma, Arizona. Vanmorgen (zondag) naar de kerk geweest. Jajaja, maar dat was zeker de moeite waard. Heel enthousiast en opzich wel lachen dus. Ik had dus gezegd dat Karl in het koor zat, FOUT. Hij is de soort van 'helper' van de soort van dominee. Het gaat er in iedergeval anders aan toe dan in Nederland, zover ik weet. Voor de rest hele aardige mensen, en ze vonden het allemaal geweldig dat ik uit the small country 'the Netherlands' kwam. Kon bij sommige gelijk een keer langs komen als ik wou, dus dat is erg aardig.

Voor de rest blijft de VS best duur. Heb gekeken naar laptop. Je kan ze beter in Nederland kopen. Kleren en muziek redelijk goedkoop. DVD's weer niet. Het wisselt wat met nederland. Benzine spot goedkoop! 1 gallon is iets meer als 3,7 liter geloof ik, kost hier nu iets meer dan 2 dollar. De prijzen zijn gestegen door de rampen. En dit vinden ze duur!
Bedankt weer voor de leuke reacties en

Tot horens en schrijvens.

Groeten Jacco

• 05 September 2005 - 00:10

Bas:

Hey, leuk om te lezen wat je zoal uitspookt in de VS. Zeker blijven schrijven, leuk om te lezen!

Groeten,

Bas

• 05 September 2005 - 07:08

Hoekske:

Wat heb jij het zwaar zeg daaro. En wij maar afzien in het "koude" Nederland met ongeveer 25 graden en de benzine de €1,57 de LITER is. Ik zou zeggen rij daar nog maar een rondje.

Oudoeweej en nun kuske vur het amerikaanse vrouwvolk,

Hoekske

• 05 September 2005 - 09:09

Joep:

Hej,

Zo iemand die de pastoor helpt is een misdienaar. Bij deze.

Mooi dat je het zo naar je zin hebt. Heb je ook al moeten werken? En wat houdt je werk precies in? Nog veel plezier en we horen het wel!

• 05 September 2005 - 09:53

Diederik:

Hey Jacco. Veel plezier in Amerika!!!

• 05 September 2005 - 11:01

Bram:

Goed te horen dat je het naar je zin hebt daar achter. kon ik nit echt zeggen van Hongarijen maar dat had je waarschijnlijk al meegekregen. Nog veel plezier daar achter we horen het binnekort wel weer.

Met bourgondische groet
    Bram

• 05 September 2005 - 15:08

Kees-Willem:

He Jacco,
    Met die Pimp auto van jou, ga je vast een paar mooie maanden beleven. Ik heb de kermis afgelopen weekend weer overleefd. Erg gaaf, het was mooi topje en rokje weer. (nu nog steeds)
    Ik ga nu maar weer verder met mijn school. Is even wennen maar dat komt ook wel weer goed.

gr. K.W.

p.s. Heb je je tas nu al eens uitgepakt?

• 05 September 2005 - 16:04

Andre:

Ey,
    mooi man dat je het daar zo naar je zin hebt!. morgen hebben we eval. kc gaan we het maar eens over jouw hebben..
    groet'n

• 05 September 2005 - 20:19

Milou:

Hey jac,

Het duurde inderdaad wel lang ja, 4 dagen zonder bericht. Leuk om te horen dat je al op ontdekking uit gaat. Hopelijk is dit pas een voorproefje van de rest wat komen gaat. Surfen lijkt me wel wat voor jou, de witte op een board, zie het al voor me. Balen dat die laptop zo duur is. Ik hoorde vorige week op de radio dat er 50 gewonden waren gevallen in Amerika bij een laptop uitverkoop. Je kon ze voor € 100,- kopen, dus iedereen sloeg een potentiële vijand neer. Heerlijk Amerikaans, dus Tip: Ga daar maar niet tussen staan.
    Binnen GU is er niet veel te melden, de stelletjes komen al een beetje op gang, maar nog niks spectaculairs.
    Heb je nu een andere telefoon of kunnen er ook smsjes verstuurd worden naar je?

Maar genoeg over die vrije tijd van je. Werk je ook of niet??? Bevalt dat een beetje?

Heel veel plezier igv en hou ons vooral dagelijks (om de 3-dagelijks) op de hoogte!

Kus Mi

• 07 September 2005 - 07:28

Monique Huberts:

Hoi Jacco,

leuk iets van je te horen daar aan de andere kant van de oceaan. Fijn dat je goed aangekomen bent.
    Maak er een mooie tijd van.

groetjes
    Monique