Het begin - Reisverslag uit Slootdorp, Nederland van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu Het begin - Reisverslag uit Slootdorp, Nederland van Jacco Hoogendoorn - WaarBenJij.nu

Het begin

Door: De Witte

Blijf op de hoogte en volg Jacco

29 Augustus 2005 | Nederland, Slootdorp

Hallo beste mensen,

Hierbij ontvangen jullie als het goed is mijn eerste bericht, weet niet of het werkt maar dat hoor ik waarschijnlijk nog snel genoeg. Ik wil jullie via deze weg allemaal harstikke bedanken voor jullie smsjes en telefoontjes!
Nog een paar uurtjes en dan is het voor mij inchecken! Om 7.20 uur vertrek ik naar London Heathrow, waarna ik vertrek naar LA!

Jullie horen nog van mij! Nogmaals bedankt voor alle reacties! Mis je nog een aantal email adressen, dan mag je deze nog toevoegen, ik heb namelijk niet van iedereen zijn/haar email adres!

Tot schrijvens!

Groeten Jacco

• 29 Augustus 2005 - 19:08

Bert:

Hey Jacco,

Goede reis gehad? Het is in ieder geval verder dan mijn stage plaats (5 minuten met de fiets Succes tijdens je stage en plezier erna...

groeten bert

• 29 Augustus 2005 - 19:16

AnnA:

Hej Jacco,

heel veel succes op je stage, maar maak er bovenal een ontzettend mooie tijd van!

x An

• 29 Augustus 2005 - 19:34

Bassie:

hey maatje.veel plezier man.vertrek 10 sept naar canada.spreek je met kerst?liefs bas.

• 29 Augustus 2005 - 19:42

Milou:

Hey HB-maatje van me,

Had het je al gezegd, maar HEEEEEEEEEL VEEEEEEEL plezier. Ben benieuwd naar je avonturen. Zo positief als ik altijd ben..... Tot snel!

Kusje Mi

• 29 Augustus 2005 - 20:20

Maureen:

Heeey Jaccieee...
    Ik kom net bij je vandaan...maar ik wilde ff checken of t werkt ;)

Ik vond het vanaaf wel supergezellig...hele fijne reis (nogmaals)!En ik laat snel van mij horen!!

Dikke zoen...liefs Maureen

Groeten!

• 29 Augustus 2005 - 22:49

Mark En Annemarie:

Jacco!
    Heel veel plezier gewenst! Wij zullen aan je denken! Voordat je het weet ben je weer thuis, geloof ons!

XXX

• 30 Augustus 2005 - 02:14

Remco:

Heey kerel, Hardstikke veel succes en vooral lekker genieten van je stage, ik kom je zeker ff opzoeken daar, gaan we wel ff stappen, we houden contact, Mazzel!

• 30 Augustus 2005 - 02:14

Remco:

• 30 Augustus 2005 - 04:46

Joep:

Hej broertje,

Toch leuk zo'n verrassing 's nachts om half 2, mooi gezicht!

We hebben net tot drie keer toe afscheid genomen, toch fijn die stewardessen....
    Maar ik hoop dat je een prima stage hebt en ik kan niet wachten op je foto's.

De groeten van de uitzwaaicie!

• 30 Augustus 2005 - 06:56

Arnt:

He Jacco,

Ben je helemaal vergeten een goede reis en stage te wensen dus hierbij alsnog veel plezier en succes.

Groet Arnt

• 30 Augustus 2005 - 07:32

Ron:

Hoe lang ga je weg, en waar ga je naartoe?

• 30 Augustus 2005 - 10:02

Berdien:

hey hey!!!
    owhh jac, ik was weer eens te laat met je te bellen! Heb je nog wel een sms gestuurd!! Hoop dat je hem heb gehad!!! Hele goede reis!! tot gauw (uhmm in december) xxxx

• 30 Augustus 2005 - 10:21

Nynke:

Hee jacco! Wist niet dat je al weg was joh! Spannend hoor!! Heel veel succes en vooral veel plezier daar, geniet ervan! Voor je het weet ben weer thuis!
    Liefs Nynke

• 30 Augustus 2005 - 11:48

Vleeschhouwer:

Hey Witte,

Heel veel succes in het verre Amerika! Ik ga je weer zien over 4,5 maanden. Kunnen we mooi verhalen uitwisselen, jij over USA en ik over Brazil. Maak er een mooie tijd van!

Adios Ronald

• 30 Augustus 2005 - 12:24

Je Meisje:

Hey lief, Nou dat ging weer lekker vlot vanacht hè. Gelukkig heb je je eerste vlucht goed overleeft. Kben Super benieuwd naar hoe je reis verder verlopen is, en hoe alles er uit ziet (appartement etc.. Hopelijk kan ik je al weer heel snel zien en anders alleen spreken... Nou maak er een top tijd van, vergeet vooral niet te genieten.. Over twee jaar gaan we samen!!!
    Dikke Kus van je meisje Love Ya

• 30 Augustus 2005 - 16:30

Luuk:

Hey kerel,

Super veel plezier met je stage, maar dat moet volgens mij helemaal goed komen! Maak er een mooie tijd van!!

Groeten Luuk

• 30 Augustus 2005 - 18:27

Erik En Anne:

Hey Wacco Jacco,

We hopen dat je een goede reis hebt gehad! We Wensen je in ieder geval een toptijd toe en we'll keep in contact!

Groetjes Erik en Anne

• 31 Augustus 2005 - 12:25

Yv:

Hai Jac,

Lots of fun en pas een beetje op voor rondvliegende Katrina's..;)

Kussie!

• 31 Augustus 2005 - 12:49

Hoekske:

Ha Bracco,

Heel veel suc6 daaro aan de andere van het wereldbolleke. Zal nog een pilske op je drinken.

Oudoeweej en nun kuske,

Hoekske

• 31 Augustus 2005 - 15:42

Reindert:

Ha die Jacco,

Ik zou zeggen heel veel plezier in de USA. Maak er wat leuks van en hou je haaks,

de massol, Reindert

• 19 December 2005 - 22:26

Pa En Ma:

Prachtige plaatjes bekeken.
    De appeltaart is gebakken en de peertjes staan te kleuren.
    Goede reis en we verwachten je met open armen tot woensdag.